Lowerst Bank Rates

Good Time To Buy Property. Lowerst % Rates During MCO check out here .

HOME

WELCOME

There’s much to see here. So, take your time, look around, and learn all there is to know about us. We hope you enjoy our site and take a moment to drop us a line.

Click on AGENT for details.
Online Appointment

Or

PROJECT

GO TO Subsales Listings, CLICK HERE .

PROJEK PERUMAHAN BARU • Pemaju (Underconstruction) : rumah baru. Akan dibina, sedang dibina, separuh siap, hampir siap dan sudah siap tetapi belum pernah diduduki atau dimiliki.

Targeted Property

PERAK

TERES CANTIK DAN LUAS DI PERAK. SESUAI UNTUK KELUARGA ANDA. LUAS DAN SELESA. PORCH KERETA PUN SELESA.

PERAK

Terletak betul2 di hadapan laluan lebuhraya LUMUT-IPOH . Sebuah kediaman moden, sederhana dan selesa. You nak tahu ? Paling minima harganya adalah RM98K. Apa pendapat kamu ? Terletak berhampiran dengan 3 pusat pengajian Utama, yang ramai sangat student. Berhampiran pusat bandar juga. So, senang nak akses kemudahan asas.

PERAK

Meru Raya ni di Ipoh , bukan di Kelang. Kebetulan nama sama. Kenapa perlu ambik peluang miliki Rumah PR1MA ? Kerana pemilikikan rumah pr1ma ni adalah unik. Setiap seorang pemilik MYKAD – Kad Pengenalan Malaysia, layak (eligible) miliki satu unit. Hanya pemegang MyKad Malaysia yang sah ! Dan harganya adalah lebih murah berbanding dengan Projek Komersil yang lain. Saya boleh assist kamu.

PERAK

PR1MA FALIM ni jugak di area Ipoh, Perak. Dah sedia di diami, sebaik saja selesai urusan loan dan sebagainya. Rumah dah siap. Nak beli rumah Projek Pr1ma ni, ada beberapa kriteria yang perlu ada. Tak mengapa. Saya sedia bantu.

JOHOR

Residensi Taman Pelangi Indah , terletak di Johor. Tak jauh dari LEBUHRAYA SENAI DESARU. Harga memang berbaloi. Kepada yang tinggal di sekitar kawasan ni, dia tahulah macam mana lokasi terbaik ni. Ini lah peluang anda sebagai rakyat Malaysia. Miliki rumah pr1ma. Banyak kelebihannya. Ramai juga dah booking. Cuba semak details nya kat bawah ni.

MELAKA

Residensi PR1MA Melaka Tengah 2 – Terletak 4 kilometer daripada Pantai Klebang, Melaka. Diantara yang paling laris booking. Mereka ambil peluang terbaik ini, untuk miliki kediaman yang ada jaminan kerajaan Malaysia. Setiap projek rumah pr1ma, ramai yang yakini kesiapan projek. Dipantau rapi oleh Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Sebab itulah ramai yang suka booking projek pr1ma. Anda pun boleh. Kalau tak tahu proses, biar saya bantu.

MELAKA

PR1MA KLEBANG 2 MELAKA : Residensi mengadap view Selat Melaka . WOW ! View nya lebih mahal dari harga rumah. Klik cepat link button dibawah, ada video nya sekali.

MELAKA

RESIDENSI BUKIT KATIL MELAKA : Diantara yang paling murah dan mampu milik tanpa kompromi kualitas nya. Fasiliti lengkap sebuah kondominium mewah. Ada banyak lagi perkara menarik jika anda sign up untuk miliki rumah idaman ni. Apa2 pun klik link button di bawah ni. Baca dulu beberapa informasi penting.

NEGERI SEMBILAN

Dua Projek Baru dalam satu lokasi. Teres setingkat dan dua tingkat. Dengan kawasan sekitar yang indah. Klik link di bawah untuk maklumat lanjut.

SELANGOR

Young, trendy and affluent, North Petaling Jaya brings a new vibe to the city, merging old and new to create a distinct charm. Choice is the buzzword. Surrounded by thriving neighbourhood that continually evolve to delight patrons and visitors.
Virtual Tour

SELANGOR

An integrated urban development, it provides the perfect blend of work and pleasure. Here you will have the opportunity to work in stylish and efficient office spaces located near lush gardens and pocket parks, designed to inspire peace and serenity, creating a relaxed and productive work environment. You will also be given the chance to retreat in to the cool comfort of your home as you enjoy the ample amount of natural light for maximum comfort.

KUALA LUMPUR

Inspired by the cosmopolitan way of living condominium with endless batch of customizable options and ideal location in the Golden Triangle of KL. Contact us and get the home of your dreams in Kuala Lumpur now.

KUALA LUMPUR

Sebuah pelaburan mewah tetapi masih terendah dengan pesaing. Salah satu Parcel Projek ni SOLD OUT tahun lepas. Terletak sangat berhampiran KLCC , tetapi AMAN dan SELESA. Klik link di bawah untuk langkah seterusnya.



SUBSALE

GO TO Projects Listings, CLICK HERE.

Pasaran Sekunder (Subsale) – rumah terpakai, modal sederhana, boleh runding harga. harga sederhana, risiko rendah kerana rumah sedia ada.

Aim Property

SELANGOR

Kediaman yang luas dan hampir sempurna. Terletak di Kajang. Siap sedia 5 unit aircond. Yang penting ruang tamu yang amat luas. Lega rasanya

SELANGOR

Nama pun sedap. EMBUN RESIDENSI . Rumah ni konsep Townhouse Apartment. Dalam nya dah siap ada kipas dan lampu. Masuk bawak perabot sendiri. Cuma di tingkat satu. Parking berbumbung untuk setiap 2 kenderaan anda. Parking ada nombor rumah siap2. Tak akan berlaku double park. Surau dalam kawasan Residensi. Comei sangat dah ni, untuk pasangan muda, baru berkahwin. Sweet honeymoon selalu.

SELANGOR

SUBHANALLAH Cantik nya Banglo Setingkat ni. Dah tu luas pulak kawasannya tu. Quality dalaman nya pun cantik sangat. Persekitaran jiran ala-ala di Kampung.



Ada Pelbagai Sebab Nak Jual Hartanah

“Ada pelbagai sebab kenapa seseorang memilih untuk menjual rumah: untuk pelaburan, tak mampu menanggung pembiayaan bulanan, atau ingin “upgrade/downgrade” rumah.

Apa pun alasannya, jika anda ingin menjual rumah, ada beberapa kos yang anda perlu tahu dan pertimbangkan dulu.

Untuk memudahkan pemikiran anda, kami bahagikan kos-kos tersebut kepada dua kategori yang perlu pemilik rumah ambil tahu untuk penjualan” – kos yuran, dan juga kos cukai.

Advertisements

NakJualHartanah?

Kami bantu Menguruskan Penjualan Hartanah Anda Secara Professional

Anda Bercadang Untuk Menjual Hartanah @ Rumah Anda ?

Kami sedia membantu. Kami Merupakan ejen hartanah berdaftar di sebuah agensi ternama Malaysia dan juga Antarabangsa.


Mengapa Anda Perlu Melantik Kami Menguruskan Penjualan Hartanah @ Rumah Anda.

1- Kami mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun dalam menguruskan penjualan / penyewaan hartanah.

2- Kami membantu menyemak harga pasaran hartanah dari pihak bank dan juga penilai berdaftar.

3- Kami mampu memberi nasihat secara objektif dalam urusan jualbeli sehingga selesai penyerahan kunci kepada pihak pembeli.

4- Kami membuat kajian pasaran supaya kami dapat mencadangkan harga yang sesuai untuk diletakkan.

5- Kami membantu memasarkan hartanah anda secara komprehensif. Mempunyai kepakaran dalam bidang sales & marketing di pelbagai medium pemasaran.

6- Team kami mempunyai rangkaian jurubank, penilai dan juga peguam yang sangat berpengalaman dalam urusan jualbeli hartanah.

7- Kami bekerjasama rapat dengan perunding hartanah yang aktif di seluruh Malaysia. Team kami mempunyai kekuatan melebihi 700 perunding hartanah berdaftar yang akan bersama-sama memasarkan hartanah anda sehingga berjaya dijual.

Anda Bercadang Untuk Menjual Hartanah @ Rumah Anda ?

Kami sedia membantu. Kami Merupakan ejen hartanah berdaftar di sebuah agensi ternama Malaysia dan juga Antarabangsa.



Terima Kasih

BLOG’s & News

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Thank You

Set Appointment

100Sebulan

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close