Categories

HOME

Hai, Selamat Datang ke RAHIMHARTANAH.NET
About Me
IQI REALTY SDN. BHD. – WWW.IQIGLOBAL.COM

IQI NEWS


  • by Aliaa
    Bank Negara Malaysia (BNM) dijangka menurunkan lagi Kadar Dasar Semalaman (OPR), yang menjadi rujukan kadar faedah pinjaman tempatan, bagi terus menyokong pertumbuhan ekonomi negara pada tahun ini. Mereka berpendapat, BNM masih boleh menurunkan OPR tahun ini, berdasarkan senario semasa perkembangan ekonomi dan sektor kewangan di peringkat antarabangsa serta situasi semasa… The post Kadar faedah pinjaman […]
Subsales Properties Listing For Sale

RahimHartanah.Com

Lebih daripada 700 , senarai hartanah sub sales untuk dijual dan untuk disewa. Jika anda ingin jualkan dan iklankan hartanah anda, kami sedia berkhidmat untuk anda.

Waktu Operasi

Mon: closed
Tue – Sun: 09:30 am – 17:00 pm

Lokasi

Sekitar, Lembah Kelang, Jika di luar Kuala Lumpur pun boleh berjumpa.

Temujanji

(011) 119 90073
admin@rahimhartanah.net


NEW PROJECT

PROJEK PERUMAHAN BARU • Pemaju (Underconstruction) : rumah baru. Akan dibina, sedang dibina, separuh siap, hampir siap dan sudah siap tetapi belum pernah diduduki atau dimiliki.


PERAK

TERES CANTIK DAN LUAS DI PERAK. SESUAI UNTUK KELUARGA ANDA. LUAS DAN SELESA. PORCH KERETA PUN SELESA.

PERAK

Terletak betul2 di hadapan laluan lebuhraya LUMUT-IPOH . Sebuah kediaman moden, sederhana dan selesa. You nak tahu ? Paling minima harganya adalah RM98K. Apa pendapat kamu ? Terletak berhampiran dengan 3 pusat pengajian Utama, yang ramai sangat student. Berhampiran pusat bandar juga. So, senang nak akses kemudahan asas.

PERAK

Meru Raya ni di Ipoh , bukan di Kelang. Kebetulan nama sama. Kenapa perlu ambik peluang miliki Rumah PR1MA ? Kerana pemilikikan rumah pr1ma ni adalah unik. Setiap seorang pemilik MYKAD – Kad Pengenalan Malaysia, layak (eligible) miliki satu unit. Hanya pemegang MyKad Malaysia yang sah ! Dan harganya adalah lebih murah berbanding dengan Projek Komersil yang lain. Saya boleh assist kamu.

PERAK

PR1MA FALIM ni jugak di area Ipoh, Perak. Dah sedia di diami, sebaik saja selesai urusan loan dan sebagainya. Rumah dah siap. Nak beli rumah Projek Pr1ma ni, ada beberapa kriteria yang perlu ada. Tak mengapa. Saya sedia bantu.

JOHOR

Residensi Taman Pelangi Indah , terletak di Johor. Tak jauh dari LEBUHRAYA SENAI DESARU. Harga memang berbaloi. Kepada yang tinggal di sekitar kawasan ni, dia tahulah macam mana lokasi terbaik ni. Ini lah peluang anda sebagai rakyat Malaysia. Miliki rumah pr1ma. Banyak kelebihannya. Ramai juga dah booking. Cuba semak details nya kat bawah ni.

MELAKA

Residensi PR1MA Melaka Tengah 2 – Terletak 4 kilometer daripada Pantai Klebang, Melaka. Diantara yang paling laris booking. Mereka ambil peluang terbaik ini, untuk miliki kediaman yang ada jaminan kerajaan Malaysia. Setiap projek rumah pr1ma, ramai yang yakini kesiapan projek. Dipantau rapi oleh Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Sebab itulah ramai yang suka booking projek pr1ma. Anda pun boleh. Kalau tak tahu proses, biar saya bantu.

MELAKA

PR1MA KLEBANG 2 MELAKA : Residensi mengadap view Selat Melaka . WOW ! View nya lebih mahal dari harga rumah. Klik cepat link button dibawah, ada video nya sekali.

MELAKA

RESIDENSI BUKIT KATIL MELAKA : Diantara yang paling murah dan mampu milik tanpa kompromi kualitas nya. Fasiliti lengkap sebuah kondominium mewah. Ada banyak lagi perkara menarik jika anda sign up untuk miliki rumah idaman ni. Apa2 pun klik link button di bawah ni. Baca dulu beberapa informasi penting.

NEGERI SEMBILAN

Dua Projek Baru dalam satu lokasi. Teres setingkat dan dua tingkat. Dengan kawasan sekitar yang indah. Klik link di bawah untuk maklumat lanjut.

SELANGOR

Young, trendy and affluent, North Petaling Jaya brings a new vibe to the city, merging old and new to create a distinct charm. Choice is the buzzword. Surrounded by thriving neighbourhood that continually evolve to delight patrons and visitors.
Virtual Tour

SELANGOR

An integrated urban development, it provides the perfect blend of work and pleasure. Here you will have the opportunity to work in stylish and efficient office spaces located near lush gardens and pocket parks, designed to inspire peace and serenity, creating a relaxed and productive work environment. You will also be given the chance to retreat in to the cool comfort of your home as you enjoy the ample amount of natural light for maximum comfort.

KUALA LUMPUR

Inspired by the cosmopolitan way of living condominium with endless batch of customizable options and ideal location in the Golden Triangle of KL. Contact us and get the home of your dreams in Kuala Lumpur now.

KUALA LUMPUR

Sebuah pelaburan mewah tetapi masih terendah dengan pesaing. Salah satu Parcel Projek ni SOLD OUT tahun lepas. Terletak sangat berhampiran KLCC , tetapi AMAN dan SELESA. Klik link di bawah untuk langkah seterusnya.

Advertisements

PERTANYAAN


Jika ada sebarang pertanyaan mengenai Projek Baru Perumahan, sila lengkapkan borang dibawah.

Ataupun anda sedang mencari Projek Baru Perumahan di lokasi yang strategik dengan anda ?

Isikan borang maklumat, supaya kami dapat bantu SUAIPADAN kan untuk anda.

Kami akan hubungi anda kembali. Terima Kasih kerana memberi sokongan kepada kami. Semoga dipermudahkan segala urusan kita nanti.



Advertisements

SUBSALE

Pasaran Sekunder (Subsale) – rumah terpakai, modal sederhana, boleh runding harga. harga sederhana, risiko rendah kerana rumah sedia ada.


SELANGOR

Kediaman yang luas dan hampir sempurna. Terletak di Kajang. Siap sedia 5 unit aircond. Yang penting ruang tamu yang amat luas. Lega rasanya

SELANGOR

Nama pun sedap. EMBUN RESIDENSI . Rumah ni konsep Townhouse Apartment. Dalam nya dah siap ada kipas dan lampu. Masuk bawak perabot sendiri. Cuma di tingkat satu. Parking berbumbung untuk setiap 2 kenderaan anda. Parking ada nombor rumah siap2. Tak akan berlaku double park. Surau dalam kawasan Residensi. Comei sangat dah ni, untuk pasangan muda, baru berkahwin. Sweet honeymoon selalu.

SELANGOR

SUBHANALLAH Cantik nya Banglo Setingkat ni. Dah tu luas pulak kawasannya tu. Quality dalaman nya pun cantik sangat. Persekitaran jiran ala-ala di Kampung.

Advertisements

PERTANYAAN


Jika ada sebarang pertanyaan sila isi kan maklumat di bawah. Terima Kasih.



NakJualHartanah

Kami bantu Menguruskan Penjualan Hartanah Anda Secara Professional

Anda Bercadang Untuk Menjual Hartanah @ Rumah Anda ?

Kami sedia membantu. Kami Merupakan ejen hartanah berdaftar di sebuah agensi ternama Malaysia dan juga Antarabangsa.


7 Sebab

Mengapa Anda Perlu Melantik Kami Menguruskan Penjualan Hartanah @ Rumah Anda.

1- Kami mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun dalam menguruskan penjualan / penyewaan hartanah.

2- Kami membantu menyemak harga pasaran hartanah dari pihak bank dan juga penilai berdaftar.

3- Kami mampu memberi nasihat secara objektif dalam urusan jualbeli sehingga selesai penyerahan kunci kepada pihak pembeli.

4- Kami membuat kajian pasaran supaya kami dapat mencadangkan harga yang sesuai untuk diletakkan.

5- Kami membantu memasarkan hartanah anda secara komprehensif. Mempunyai kepakaran dalam bidang sales & marketing di pelbagai medium pemasaran.

6- Team kami mempunyai rangkaian jurubank, penilai dan juga peguam yang sangat berpengalaman dalam urusan jualbeli hartanah.

7- Kami bekerjasama rapat dengan perunding hartanah yang aktif di seluruh Malaysia. Team kami mempunyai kekuatan melebihi 700 perunding hartanah berdaftar yang akan bersama-sama memasarkan hartanah anda sehingga berjaya dijual.

Isi Borang Dibawah Dan Team Kami Akan Hubungi Anda Segera



Terima Kasih

Thank You